A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

KEDS Academy | Qendra e të mësuarit gjatë gjithë jetës në Universitetin Boğaziçi

KEDS Academy is KEDS's foray into the effective solution of the problems that talented students have in Kosovo.

Qendra e të mësuarit gjatë gjithë jetës në Universitetin Boğaziçi

06 Jan 2014

Përshkrimi i qendrës:

Qendra e të mësuarit gjatë gjithë jetës në Universitetin Boğaziçi (BULLC) është njësia përgjegjëse për:

  • Zhvillimin,
  • Drejtimin, dhe
  • Koordinimin

Programe të trajnimit, të hapura për të gjithë, të ndara nga programet universitare të Universitetit Boğaziçi.

Programet janë të zhvilluara sipas rregullave akademike të aprovuara nga Senati i Universitetit Boğaziçi dhe janë të jetësuara sipas rregullave administrative të aprovuara nga Këshilli Ekzekutiv i Universitetit.

Qendra menaxhohet nga drejtori që raporton te Këshilli Ekzekutiv.

Detajet kontaktuese:

Adresa: Boğaziçi University Ucaksavar Campus, Cengiz Topel St., 34337 Etiler - Stamboll
Telefon: 90 (212) 257 31 27 / 90 (212) 359 54 00 ext. 7260-7459
Fax: 90 (212) 257 24 80

URL: http://www.buyem.boun.edu.tr/


Share article:

Facebook, Twitter


More


Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike (KEDS), është shoqëri aksionare me operim në tërë territorin e Kosovës. KEDS sh.a. ka ekskluzivitetin e furnizimit me energji elektrike dhe shpërndarjes së saj.

21 Jan 2014 Read full Article ¬

Universiteti Publik i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Universiteti i Prishtinës i ka 17 fakultete, nga të cilat 14 janë fakultete akademike, ndërsa 3 janë fakultete të shkencave të aplikuara.

06 Jan 2014 Read full Article ¬

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës është institucion qeveritar, përgjegjëse për zhvillimin e hulumtimit shkencorë dhe sistemit të arsimit në Kosovë, si dhe për promovimin e inovacionit dhe zhvillimit teknologjik.

05 Jan 2014 Read full Article ¬
Top