KEDS Academy is KEDS's foray into the effective solution of the problems that talented students have in Kosovo.

Activities

Studentët e KEDS Academy fokusohen në menaxhim

 

KEDS Akademi ka vazhduar me ligjërata edhe në fillim të pranverës.

Gjatë vikendit të 1 dhe 2 prillit u mbajtën ligjëratat për studentët nga Prof. Dr. Meltem Özturan nga Universiteti Boğaziçi. Temat që u ligjëruan për studentet ishin: Menaxhimi i Operimeve, Menaxhimi i Inventarit, Roli dhe Fushëveprimi i Operimeve, etj.

U mbajtën edhe punime grupore me studentët.

19 Apr 2017

Unë dhe KEDS-i

Grupi Merkuri

Sa herë që e përdori energjinë elektrike, gjithmonë mendja më asocion te KEDS-i. Ky një nocion i qartë dhe i pa-definuar mirë më parë për mua! Por, pasi përfundova mësimet në shkollën e mesme dhe të lartë, unë duhej të përcaktoja se cila do të ishte karriera ime.

09 Mar 2017

Unë dhe KEDS-i

Grupi Atomi

 Ne të dy nuk njiheshim, në fakt, unë kisha dëgjuar për të, por jo që kisha shumë të dhëna.  Ai ishte gjithmonë i fshehur duke bërë të mira për mua. Më sillte dritë, falë tij përgatisja ushqim, ngrohte shtëpinë time dhe shumë e shumë gjëra esenciale. Dora e tij e padukshme fshihej pas çdo aktiviteti të përditshmërisë sime.

09 Mar 2017

Unë dhe KEDS-i

Grupi Tigri

  Gjendemi në Bogë, jemi ndarë në grupe dhe po luajmë, situata sa vjen dhe po bëhet më sfiduese, gara është e nxehtë, as vetë nuk e kemi menduar që do ta marrim aq afër zemrës një fitore, por për çfarë ne me të vërtetë jemi këtu? Për çfarë po luftojmë aq shumë?

08 Mar 2017

Unë Dhe KEDS-i

 Grupi Elektroni

Shkrime nga ditari im

 

Mëngjes. Rrezet e diellit depërtonin në dhomë në këtë ditë të ftohtë dimri, si për të më sinjalizuar për një fillim të mbarë. Si për çudi, këtë mëngjes u zgjova para alarmit. Sot, më priste dita e parë në KEDS Academy.

 

08 Mar 2017

Unë dhe KEDS-i

 GRUPI ALFA 

Botë e madhe.

Unë, si një Lizë në botën e çudirave, çdo ditë isha e përhumbur në mendimet e një vajze të vogël, me imagjinatë shpeshherë të kufizuar, se si është një botë me drita, se si një sistem elektro-energjetik funksionon, e mbi të gjitha se si prodhohet kjo dritë.

08 Mar 2017

 

 

Top